Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω Πολυτεχνείου

-38


+100%-

Σε εφαρμογή τίθενται από σήμερα Τετάρτη έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίζεις στην Αθήνα, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με την Τροχαία για αύριο και την Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος.

Το ίδιο θα ισχύσει και την Παρασκευή, ημέρα διεξαγωγής της πορείας, οπότε οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τίθενται σε ισχύ σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ.

Οι οδηγοί παρακαλούνται από την Τετάρτη 15/11/2017 έως και την Παρασκευή 17/11/2017, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και γύρω από την πρεσβεία των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

 

bookmark icon