Από την ερχόμενη Δευτέρα το «εύρυ-where» στους πρωτοετείς φοιτητές

-83


+100%-

Δυνατότητα ταχείας πρόσβασης στο διαδίκτυο θα έχουν και φέτος οι πρωτοετείς φοιτητές των πανεπιστημίων, των ΤΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών της χώρας.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017, ξεκινά η δράση «εύρυ-where», μέσα από την ιστοσελίδα της οποίας οι φοιτητές που εγγράφονται φέτος για πρώτη φορά σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα μπορούν να αποκτήσουν το προσωπικό τους κουπόνι.

Με το κουπόνι αυτό, οι πρωτοετείς φοιτητές θα μπορούν να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν ταχεία πρόσβαση στο διαδίκτυο, με την παροχή σημαντικής επιχορήγησης για ευρυζωνική σύνδεση (σταθερή ή κινητή) για δώδεκα μήνες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η μέγιστη επιχορήγηση ανέρχεται στα πέντε ευρώ ανά μήνα και η συνολική αξία του κουπονιού καλύπτει κατά μέγιστο το 80% του μηνιαίου παγίου της σταθερής ή κινητής (mobile) ευρυζωνικής σύνδεσης, με ελεύθερη παροχή παρόχου ή συμβολαίου.

Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο ποσό των 3.062.000 ευρώ και χρηματοδοτείται στο σύνολό του από πόρους προερχόμενους από το αποθεματικό ταμείο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

bookmark icon