Ελληνοαλβανικές σχέσεις στο Πολεμικό Μουσείο

-433


+100%-

Θέματα που έχουν απασχολήσει και εξακολουθούν να απασχολούν τις ελληνοαλβανικές σχέσεις θα ξεδιπλώσουν κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Ελλάδα και Αλβανία. Φυγή στο μέλλον ή επιστροφή στο παρελθόν;» πέντε από τους οκτώ συγγραφείς του.

Οι πρώην υπουργοί Θεόδωρος Πάγκαλος, Μαριέτα Γιαννάκου και Ελευθέριος Οικονόμου, ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Άγγελος Συρίγος και ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός, θα τοποθετηθούν στο σύνολο των θεμάτων που καθορίζουν τις σχέσεις των δύο χωρών, όπως έχουν κάνει και ως συγγραφείς του βιβλίου.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βαγγέλης Ντούλες. Την συζήτηση θα συντονίσει ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην πρέσβης της ΕΕ, Δημήτρης Κούρκουλας, ενώ θα πουν λίγα λόγια ο εκδότης του Foreign Affairs, Λουκάς Κατσώνης, και ο εκδότης του βιβλίου Ανδρέας Σιδέρης.

Την εκδήλωση, η οποία θα γίνει στο Πολεμικό Μουσείο, στο αμφιθέατρο Ιωάννης Καποδίστριας, (οδός Ριζάρη 2), την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στις 19:00 οργανώνουν οι Εκδόσεις Ι. Σιδέρης και το περιοδικό  Foreign Affairs.

bookmark icon