Κάτοικοι της Θράκης στον Πρωθυπουργό: «Σε περιμέναμε πολύ ώρα»

-357


+100%-

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο χωριό Εράσμιο της Ξάνθης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στα «Θερμοκήπια Θράκης».

Αρκετοί κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν σε ένα σημείο του δρόμου, απ’ όπου θα περνούσε ο πρωθυπουργός και σταμάτησαν την  αυτοκινητοπομπή, εκφράζοντας την επιθυμία να τον δουν από κοντά και να συνομιλήσουν μαζί του.

Κάποιοι από τους κατοίκους κρατούσαν λουλούδια και μόλις ο πρωθυπουργός κατέβηκε από το αυτοκίνητο τον αγκάλιασαν και του πρόσφεραν ανθοδέσμες. «Σε περιμέναμε πολύ ώρα» του είπαν οι κάτοικοι του ακριτικού χωριού της Θράκης.

«Σε ευχαριστούμε πολύ Αλέξη γι αυτά που είπες χθες το βράδυ», είπε μία γυναίκα του χωριού αναφερόμενη στην διανομή του κοινωνικού μερίσματος που ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τους κατοίκους και τους ρώτησε για την καθημερινότητα τους, ενώ οι κάτοικοι κυριολεκτικά δεν τον άφηναν να φύγει.

Μία άλλη κυρία κάλεσε τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί ένα σπίτι,  όπου στο μπαλκόνι καθόταν ένας ηλικιωμένος, ο οποίος ήθελε πολύ να συναντήσει τον πρωθυπουργό, αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και επισκέφθηκε τον ηλικιωμένο άνδρα.

bookmark icon