Κικίλιας: Ο Τσίπρας είναι σαν τον τυφώνα Ίρμα

-106


Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ανακοίνωση της ELDORADO GOLD ότι αποχωρεί από τη χώρα μας εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «από το στόμα του κ. Τσίπρα το Σαββατοκύριακο -και έχει σχέση, με τις επενδύσεις- ειπώθηκαν τόσα ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις».

Ο κ. Κικίλιας είπε ότι τα λόγια του κ. Τσίπρα δεν έχουν πολιτικό βάρος, αφού ποτέ δεν έχει κρατήσει καμία από τις υποσχέσεις του, έκανε λόγο για «επενδυτικό κρεσέντο του κ. Τσίπρα, για επενδύσεις που θα σάρωναν τη χώρα, και έρχεται πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρις», η ΕLDORADO COLD … να πει ότι αναστέλλει τις εργασίες της κι αποχωρεί».

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι υπάρχει και το νέο μπλοκάρισμα της επένδυσης στο Ελληνικό για λόγους αρχαιολογικούς,  εκφράζοντας την εκτίμηση πως αργά ή γρήγορα, θα οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα, ενώ υπενθύμισε την συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με εργαζόμενους στις Σκουριές πριν από 10 ημέρες, όπου μίλησε για μια επιχείρηση, η οποία δίνει καθαρό, επενδυτικό πρόσημο.

«Εμείς στηρίζουμε καθαρά και χωρίς αστερίσκους, μια επένδυση που φέρνει έσοδα στο ελληνικό κράτος που φέρνει θέσεις εργασίας, που μεγαλώνει το ΑΕΠ, που δίνει δουλειές» είπε ο κ. Κικίλιας κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως αυτά που λέει τα εννοεί «α λά καρτ».

«Ο κ. Τσίπρας είναι ότι είναι η Ίρμα, ο τυφώνας για την Αμερική, το ίδιο για την Ελλάδα, καταστρέφει ό, τι βρει στο διάβα του» τόνισε χαρακτηριστικά,

«Όλοι καταλαβαίνουν ότι οι άνθρωποι έχουν σοβαρό πρόβλημα με την ιδιωτική οικονομία, με την ελεύθερη οικονομία με τις επενδύσεις και με όποιον τις φέρνει. Δεν μπορούν δεν ξέρουν και δεν θέλουν» είπε για την κυβέρνηση ο Κ. Κικίλιας, προσθέτοντας πως ο κ. Τσίπρας είναι ο δημιουργός της γενιάς των 360 ευρώ.

«Δεν ψάχνουμε μαθητευόμενο μάγο, ψάχνουμε πρωθυπουργό, με πυγμή, με δύναμη, με σχέδιο να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Κι αυτός δεν είναι ο κ. Τσίπρας» είπε ο εκπρόσωπος της νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και υποστηρίζοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός  που θα την φέρει».

bookmark icon
error: Content is protected !!