Μέτρησαν τα βραχιολάκια τους Μπουτάρης και Θεοδωράκης

-152


Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, αφού οι δύο άνδρες έκαναν και αστεία για το ποιος φοράει περισσότερα βραχιολάκια στο χέρι.

Μετά την συνάντηση ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα: «Θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να ενώσουμε την παράταξη και όχι να τη διχάσουμε. Παλεύουμε, πολεμάμε, ενώνουμε και τελικά νομίζω ότι νικάμε. Νικάμε προς όφελος της χώρας. Αντίπαλος μας είναι τα πολλά και άλυτα προβλήματα».

Ο κ. Θεοδωράκης ξεκίνησε τη διήμερη επίσκεψη του στην ΔΕΘ και την Θεσσαλονίκη από το δημαρχείο της πόλης και χαρακτήρισε «σύμμαχο» τον Γιάννη Μπουτάρη. «Είναι σύμμαχος μας και από τους ανθρώπους που μ’ έσπρωξαν σ’ αυτή την υποψηφιότητα», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε για τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι είναι ευχαρίστησή του «το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που δεν είχε σχέση με την πολιτική, εμφανίστηκε, πάλεψε και τώρα διεκδικεί την αρχηγία του κεντρώου χώρου» και πρόσθεσε πως «ο κ. Θεοδωράκης πιστεύει ότι η οποιαδήποτε αναγέννηση του κράτους θα προκύψει από την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εάν γίνει αρχηγός του νέου κόμματος θα δώσει έμφαση στην αυτοδιοίκηση και του το εύχομαι».

bookmark icon
error: Content is protected !!