Μήνυμα Τσίπρα από την 135η Σμηναρχία Μάχης

-
0

Στην Σκύρο για τις Απόκριες βρίσκεται ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του, το μεσημέρι της Κυριακής ωστόσο επισκέφθηκε την 135η  Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας, ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των πληρωμάτων και των τεχνικών των αεροσκαφών επιφυλακής (Readiness), για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Τσίπρας συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, καθώς και με το υπόλοιπο προσωπικό της μονάδας, τους συνεχάρη για το έργο τους και τους ευχήθηκε «καλή δύναμη» στην αποστολή τους. Στην επίσκεψη, η οποία γίνεται λίγες ημέρες μετά το σοβαρό επεισόδιο στα Ίμια, ήταν παρών και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος(Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής 'Αμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε ο Αλέξης Τσίρας στο twitter, αναφερόμενος στην επίσκεψη.