Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: Οι ειδήσεις είναι καλές, αλλά οι πράξεις είναι ακόμη καλύτερες

-81


+100%-

Οι ειδήσεις που βγήκαν από το συνέδριο είναι καλές, αλλά οι πράξεις είναι ακόμη καλύτερες», δήλωσε για τις έως τώρα εργασίες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου στη Λάρισα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

«Επιθυμία μου είναι να φτάσουμε σε αποτελέσματα και να μην αποτελέσει ένα συνέδριο εικονικής πραγματικότητας», συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm».

Αναφερόμενος στην σημερινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπογράμμισε πως θα ζητήσει «περισσότερη συνεργασία κι εμπιστοσύνη. Οι υπηρεσίες και οι λειτουργίες του κράτους να έχουν σεβασμό στον Έλληνα φορολογούμενο. Γρήγορες και ξεκάθαρες απαντήσεις. Και να ενεργοποιηθούν όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία για να φτάσουμε στον στόχο».

Ο κ. Αγοραστός σημείωσε ακόμη πως στο επίκεντρο της συζήτησης με τον κ.Τσίπρα θα βρεθούν τα έργα ύδρευσης και ότι θα ζητηθεί σαφές χρονοδιάγραμμα και δεσμεύσεις.

«Θα ζητήσω και μικρά έργα, που έχουν αξία στην καθημερινότητα του πολίτη. Από την κρίση θα βγούμε με τα μικρά έργα, γιατί έχουν άμεση απόδοση στην κοινωνία και άμεσες θέσεις εργασίας», πρόσθεσε ο κ. Αγοραστός.

bookmark icon