Στις υποθέσεις που χειριζόταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ψάχνει η ασφάλεια τους δολοφόνους

-112


+100%-

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, από δύο αγνώστους το βράδυ της Πέμπτης στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού 154.

Την ίδια ώρα, αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζουν λεπτομερώς τις υποθέσεις που χειριζόταν ο δικηγόρος, για να διαπιστώσουν αν κάποια από αυτές σχετίζεται με το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν επίσης τις κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο του θύματος, τον υπολογιστή και το αρχείο του δικηγόρου, καθώς οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δράστες μπορεί να είχαν κλείσει ραντεβού μαζί του και εμφανίστηκαν ως πελάτες στο γραφείο.

Το γεγονός ότι οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά και δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προβληματίζει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι επίσης θεωρούν πως έχουν αφήσει πολλά ίχνη.

Στον τόπο της δολοφονίας πάντως δεν βρέθηκε κάλυκας, γεγονός που οδηγεί στην σκέψη ότι χρησιμοποιήθηκε περίστροφο, ή ότι οι δράστες ήταν τόσο ψύχραιμοι που μάζεψαν τον κάλυκα αμέσως μετά την δολοφονία του δικηγόρου.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό και μαρτυρίες και έξω από το γραφείο του θύματος, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις των δύο δραστών, καθώς μέσα στο γραφείο δεν υπήρχαν κάμερες.

 

bookmark icon