Αλβανίδα "ιστορικός": Ο Τσίπρας είναι Αλβανός (vid)

-
506

Ξέφυγε  η  Αλβανίδα «ιστορικός» Έλενα Κοτσάκι  και το παρατράβηξε στην διάρκεια εκπομπής στην αλβανική τηλεόραση, όταν ισχυρίστηκε ότι «δεν υπάρχουν Έλληνες, είναι όλοι Αλβανοί» και ότι «ο Τσίπρας είναι Αλβανός».

Σύμφωνα με το θέμα που παρουσίασε αποκλειστικά το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι ισχυρισμοί της Αλβανίδας «ιστορικού» προκάλεσαν αντιδράσεις ακόμη και στο ίδιο το πάνελ, στο οποίο συμμετείχε, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει διερωτώμενος: «Μήπως το παρατραβάμε;».

Θέμα της εκπομπής της αλβανικής τηλεόρασης ήταν η «Βαλκανοποίηση των Βαλκανίων» και η Κοτσάκι, υιοθετώντας ακραίες θέσεις, υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν έχει ελληνικό πληθυσμό» και ότι «ο πληθυσμός της Ελλάδας, όλοι αυτοί που πολέμησαν, ήταν Αρβανίτες με φουστανέλες».

Στην ερώτηση αν το παρατραβάει η Αλβανίδα ιστορικός απαντώντας στον δημοσιογράφο τον κάλεσε να βρει «έναν Έλληνα που να πολέμησε το 1821». Μέσα στο παραλήρημα της η Κοτσάκι ισχυρίστηκε επίσης ότι αυτοί που έδιωξαν τους Τούρκους από την Ελλάδα ήταν Αλβανοί, αλλά και ότι υπάρχουν τσάμηδες ακόμη και στη Θήβα.