Διαψεύδεται το δημοσίευμα για εκατομμύρια σε σπίτι πολιτικού

-
655

Το ιλιγγιώδες ποσό των 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες εντόπισαν οι Αρχές μετά από έλεγχο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού, που φέρεται να ανήκει σε πολιτικό του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα το οποίο ωστόσο αμφισβητείται. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι "καμία Υπηρεσία της δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο αναπαράχθηκε από πολλά ειδησιογραφικά site, το τεράστιο ποσό βρισκόταν σε ειδική κρύπτη και χρειάστηκε εξονυχιστικός έλεγχος για να βρεθεί. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Αρχές φέρονται ότι παρακολουθούσαν καιρό τώρα το συγκεκριμένο διώροφο, στις αρχές της οδού Ζαλακώστα, στο Παλαιό Ψυχικό, όπου, πάντα κατα την εφημερίδα "Δημοκρατία" είχε κρυφτεί μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο φέρεται να ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε ότι διώροφο με τον «κρυμμένο θησαυρό» είχε τεθεί εδώ και μήνες υπό παρακολούθηση, καθώς, αν και ήταν ουσιαστικά ακατοίκητο, το φρουρούσαν ιδιωτικοί αστυνομικοί 24 ώρες το 24ωρο. Μάλιστα για όσο διάστημα η Αστυνομία παρακολουθούσε το ακίνητο κανείς δεν μπήκε ούτε βγήκε από αυτό, εκτός από τους τρεις φρουρούς, που άλλαζαν με βάρδια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ομάδα 15 ανδρών έκανε έφοδο, αιφνιδιάζοντας τον εξωτερικό φρουρό, και στην συνέχεια μπήκε στο κτίριο ακινητοποιώντας και τους άλλους δύο  ιδιωτικούς αστυνομικούς. Τελικά μετά από αρκετή ώρα και με την χρήση ειδικών μηχανημάτων εντόπισαν την κρύπτη με τα εκατομμύρια, τα οποία ήταν σε δεσμίδες, κυρίως των 50 ευρώ.

Όλα αυτά βεβαίως διαψεύδονται από την επίσημη ελληνική αρχή, την Ελληνική Αστυνομία, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να διενεργεί τέτοιου είδους ελέγχους και επιχειρήσεις.