Αντώναρος: Αφήστε ήσυχο τον Καραμανλή

-
0

Με σκληρή γλώσσα επανέρχεται στο θέμα της διαγραφής του από την ΝΔ και στους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν ο Ευάγγελος Αντώναρος. Εξακολουθώντας να θεωρεί την διαγραφή του αντικαταστατική και άκυρη, σε νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Αντώναρος κάνει σαφείς αναφορές με ευθείες βολές στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στρέφεται και εναντίον όσων εμπλέλουν τον Καραμανλή.

Εγώ -- αντίθετα με άλλους μαϊντανούς -- τον εαυτό μου δεν τον κάνω “τσιρκολο”, επισημαίνει, σημειώνοντας ότι δέχεται πολλές προσκλήσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτικά πάνελ και ραδιόφωνα.

Για την διαγραφή υπογραμμίζει ότι περιμένει «να συγκληθούν τα αρμόδια όργανα της ΝΔ και να με καλέσουν όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις. Η σιωπή τους -- μέχρι στιγμής -- είναι ένδειξη ντροπής κι ενοχής, Για μένα είναι θέμα αρχής. Και σ αυτά τα θέματα εγώ δεν κάνω πίσω. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, το ξέρουν καλά».

Ασπίδα στον Καραμανλή

Σε ότι αφορά προσπάθειες, που όπως λέει επιχειρούν να συνδέσουν την στάση του με τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο κ. Αντώναρος σημειώνει: «Καλά θα κάνουν οι διάφοροι καλοθελητές να αφήσουν το όνομα του Κώστα Καραμανλή έξω από αυτή τη συζήτηση. Το έχω πει δεκάδες φορές και το ξαναλέω: Οι απόψεις μου είναι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. Δεν παίρνω οδηγίες να πω η να μη πω κάτι από ΚΑΝΕΝΑ. Σέβομαι τον πρώην πρωθυπουργό ως κορυφαίο πολιτικό και προσωπικό μου φίλο. Αλλά η υπόθεση αυτή είναι κατάδικια μου».

Ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει επίσης λόγο για «τρόλια» και «ανώνυμους διαρροείς» από τη παράταξή του, τους οποίους καλεί «να τσεκάρουν τις πληροφορίες που διοχετεύουν». «ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2015 ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. Γιατί ακριβώς δεν ήθελα να είμαι συνυποψήφιος με ακροδεξιά στοιχεία», συνεχίζει ο κ. Αντώναρος.

Γελοιότητες τα περί προσχώρησής μου στον ΣΥΡΙΖΑ

Χαρακτηρίζει ακόμη «γελοία» και «κατευθυνόμενα» όσα λέγονται για προσχώρησή του στον ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ δεν έχω αλλάξει παράταξη εδώ και 40 χρόνια από την εποχή που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μου έκανε την τιμή να είμαι συνομιλητής του. Αυτά τα διαδίδουν κάποιοι σαν έναν ευρωβουλευτή της ΝΔ που προέρχεται από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ακροδεξιού ΛΑΟΣ -- όπως κι ο αντιπρόεδρος. Αυτά για αρχή. Το ξαναλέω: Όλοι γνωριζόμαστε σ αυτόν τον τόπο».

Τέλος, απευθυνόμενος στους φίλους του, τους καλεί να αναντούν σκληρά «στα τρόλια και τους μουσαφιραίους κάθε μορφης», ενώ αίσθηση προκαλεί η διαβεβαίωση ότι «είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί. Κι αυτό θα φανεί σε λίγο».

Αγαπητές φίλες και φίλοι,Καλησπέρα!Συνεχίζονται να έρχονται κατα δεκάδες φιλικά μηνύματα για τ οποία σας ευχαριστώ...

Δημοσιεύτηκε από Evangelos Antonaros στις Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018