Δεκτή η παραίτηση Παπαδημητρίου

-
6

Την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό υπέβαλλε και ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, σύζυγος της Ράνιας Αντωνοπούλου.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, ο κ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό χθες και επικαλέστηκε λόγους ευθιξίας, μετά την παραίτηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, με αφορμή θέμα που προέκυψε για την επιδότηση ενοικίου.

Η παραίτηση Παπαδημητρίου έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ευχαρίστησε τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης  για την συνεισφορά του.

Η εξέλιξη φέρνει ποιο κοντά τον ανασχηματισμό αν συνυπολογίσει κανείς ότι αρχικά οι πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές έλεγαν ότι δεν τίθεται θέμα για τον κ. Παπαδημητρίου, λόγω της αποπομπής της συζύγου του από την κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδημητρίου, σε συνέχεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, έτρεχε το πολύ σημαντικό κομμάτι των αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα, αλλά και γενικώς προγράμματα για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.