Καμμένος: Ο Κουίκ μέθυσε από το τζετ λαγκ της εξουσίας

-
173

Στις έξι το απόγευμα θα ορκιστεί βουλευτής ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, γεγονός που αναμένεται να πυροδοτήσει έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον Πάνο Καμμένο.

Ο Τέρενς Κουίκ θα πάρει, ως πρώτος επιλαχών, την θέση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την υπερψήφιση και του Πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, μετά από ένα σήριαλ το οποίο κράτησε εβδομάδες και προκάλεσε την οργή του Καμμένου.

Ο Κουίκ όμως αναμένεται αμέσως μετά την ορκωμοσία του να ανεξαρτητοποιηθεί, αφού έχει διαφοροποιηθεί εδώ και καιρό από τους ΑΝΕΛ και στηρίζει πλήρως την κυβέρνηση Τσίπρα. Με την απόφασή του αυτή, ο υφυπουργός Εξωτερικών θα βάλει και τυπικά την «ταφόπλακα» στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, κάτι για το οποίο ο Καμμένος καταγγέλει κυβερνητικά σχέδια υψηλού επιπέδου από την ημέρα που αποχώρησε από την κυβέρνηση.

Κανείς δεν περιμένει βεβαίως ότι ο Καμμένος θα σιωπήσει μπροστά σε αυτήν την εξέλιξη, αφού έχει δώσει άλλο δείγμα τις προηγούμενες ημέρες, το οποίο επανέλαβε και την Κυριακή, αυτήν την φορά, στοχεύοντας τον Κουίκ.

«Ο Κουίκ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνοµα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία. Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι µόνο, μέθυσε» είπε  ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, λίγο πριν επιτεθεί και στον Νίκο Βούτση, τον οποίο έχει ήδη κατηγορήσει για μεθοδεύσεις, για να τον χαρακτηρίσει ως τον «χειρότερο πρόεδρο  (της Βουλής) που έχει περάσει ποτέ».