Στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής Κέρκυρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

-
51

Επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό της περιοδείας του το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα», ενώ στις 12.15 θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Νίκο Δένδια και τον Λευτέρη Αυγενάκη έφτασε λίγο μετά τις 9.00 στο νησί και στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου, υποψήφιοι δήμαρχοι της Κέρκυρας, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκας, μέλη και στελέχη του κόμματος.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα», όπου αφού είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της «Μέλισσας», Σπύρο Ζουμπουλίδη, για τις ενέργειες του Συλλόγου, που έγιναν από το 1983 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης και για τις ανάγκες του Συλλόγου προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής, εκπαίδευσης και υποστήριξης των Ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Στο πλαίσιο των επαφών του στο νησί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει στη συνέχεια συνάντηση με επαγγελματίες οδηγούς ταξί του νησιού, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος προκειμένου να συναντήσει τον μητροπολίτη κ. Νεκτάριο.

Στις 12:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων, σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με φορείς για θέματα τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας.