Θα διαγράψει ο Καμμένος τον Παπαχριστόπουλο;

-
112

Το ενδεχόμενο να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την ΚΟ των ΑΝΕΛ φέρεται να επεξεργάζεται ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το ανακοίνωσε ήδη σε κομματική εκδήλωση, το βράδυ της Παρασκευής.

Απευθυνόμενος προς τα στελέχη των ΑΝΕΛ στην κοπή της πίτας του κόμματος, ο κ. Καμμένος φέρεται μα είπε ότι δεν θα περιμένει την παραίτηση Παπαχριστόπουλου και πρόκειται να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή του από το κόμμα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η διαγραφή του μέχρι τώρα βουλευτή των ΑΝΕΛ θα γίνει το συντομότερο δυνατό, πιθανότατα την Δευτέρα και μάλιστα πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπή Κανονισμού της βουλής, που έχει συγκαλέσει για τις 14:00 ο Νίκος Βούτσης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αύριο Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, σε εκδήλωση των τοπικών οργανώσεων στην Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή πάντως με ανάρτησή του στο twitter ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους Παπαχριστόπουλο και Κουίκ να παραδώσουν διαδοχικά την έδρα στο κόμμα.