Θεϊκό τρολάρισμα για την Μόσχα οι βρετανικές αποκαλύψεις

-
443

Για θεϊκό τρολάρισμα έκανε λόγο η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, με αφορμή τις ασυμβατότητες που ανακάλυψε στις φωτογραφίες των δύο υπόπτων για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ.

Μιλώντας στο ρωσικό κανάλι «Ρωσία-1», η Ζαχάροβα επέστησε την προσοχή σε δύο φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν στις 2 Μαρτίου στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου. Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών είπε ότι αυτές τραβήχτηκαν «στο ίδιο ακριβώς σημείο, στον ίδιο διάδρομο, την ίδια ακριβώς ώρα, ακόμη και στο ίδιο δευτερόλεπτο».

Εξηγώντας μάλιστα αυτές τις συμπτώσεις πρόσθεσε ότι «αυτό σημαίνει ότι είτε είναι ανακόλουθες, ως προς την ημερομηνία και την ακριβή ώρα, ή ότι οι συνεργάτες της υπηρεσίας κατασκοπείας του ρωσικού στρατού GRU έμαθαν να περπατούν ταυτόχρονα».  Σχολιάζοντας τέλος την ανακολουθία στις φωτογραφίες, είπε ότι «αυτό είναι τρολάρισμα σε επίπεδο θεϊκό».

«Όταν εγκαταλείπετε την ζώνη ασφαλείας του αεροδρομίου, υπάρχουν διάφορες έξοδοι, μέσω των οποίων πρέπει να περάσετε. Πλησιάζετε τις εξόδους αυτές, η μία πηγαίνει αριστερά, η άλλη προς τα δεξιά . Εάν περάσετε από αυτές τις εξόδους μαζί, θα σας καταγράψουν διαφορετικές κάμερες» απάντησε στην Ζαχάροβα ο εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας.