Απίστευτες φωτογραφίες τραβηγμένες από την κάμερα του iPhone

-

Φωτογράφοι από περισσότερες από 140 χώρες υπέβαλαν την καλύτερη δουλειά τους στα Βραβεία Φωτογραφίας iPhone του 2019, τα οποία αναδεικνύουν εξαιρετικές εικόνες τραβηγμένες σε όλο τον κόσμο, μέσα από την κάμερα των iPhone. Χιλιάδες εικόνες αξιολογήθηκαν από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για τον δωδέκατο ετήσιο διαγωνισμό. Τελικά, ήταν η 23χρονη Ιταλίδα φωτογράφος Gabriella Cigliano που πήρε το πολυπόθητο μεγάλο βραβείο.

Η νικήτρια εικόνα της Cigliano (η οποία τραβήχτηκε από το iPhone X της) κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο του Φωτογράφου της Χρονιάς. Η εκπληκτική της φωτογραφία Big Sister όχι μόνο απαθανατίζει τις εμπειρίες της στην Αφρική, αλλά καταγράφει την ουσία της ομορφιάς και της ανθρωπότητας στη Ζανζιβάρη. Σε μια φωτογραφία, η Cigliano καταφέρνει να ισορροπήσει τέλεια το χρώμα, τη σύνθεση και το συναίσθημα με τρόπο που δείχνει επίσης την τεχνική αντοχή του iPhone. Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από τον διαγωνισμό.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.