Αυτά τα παπαγαλάκια του Αγίου Βαλεντίνου θα σας κλέψουν την καρδιά

-

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και το συναίσθημα του ρομαντισμού βρίσκεται παντού στον αέρα. Τα ζευγάρια κάνουν σχέδια και κρατήσεις για δείπνο το βράδυ, όσοι θέλουν να εξομολογηθούν τον έρωτά τους στους άλλος παίρνουν σήμερα επιτέλους το θάρρος να το κάνουν και οι ταχυδρόμοι είναι απασχολημένοι με την παράδοση καρτών σε σχήμα καρδιάς.

Ακόμα και τα πτηνά όταν δεν τραγουδούν για την αγάπη, μοιράζονται τρυφερές στιγμές με το ταίρι τους. Όπως τα δύο παπαγαλάκια που θα δείτε παρακάτω.

Η φωτογράφος Rupa Sutton τραβάει τις πιο όμορφες παστέλ εικόνες χαριτωμένων παπαγάλων που έχουν τόση γλύκα που λιώνουν τις καρδιές όλων. «Θέλω να δείξω στους ανθρώπους τον κόσμο που υπάρχει γύρω μας αλλά που δεν βλέπουμε πάντα» λέει η φωτογράφος, στόχος της οποίας είναι να μεταδώσει ένα ισχυρό συναίσθημα μέσα από τις εικόνες της.

Δείτε παρακάτω τις γλυκιές φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τα αξιολάτρευτα παπαγαλάκια που θα σας κλέψουν την καρδιά!

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.