Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες surfing για το 2020

-

Η Nikon και το Surfing Australia γιορτάζουν την τέχνη του surfing για άλλη μια φορά με το διαγωνισμό Nikon Surf Φωτογραφία και Βίντεο της Χρονιάς 2020. Είκοσι τρεις φιναλίστ επιλέχθηκαν από τους πιο ταλαντούχους βιντεογράφους και φωτογράφους της Αυστραλίας. Στο τέλος, ο Ren McGann κέρδισε το πρώτο βραβείο με την εντυπωσιακή εικόνα του με τίτλο "The Right".

Καταγράφοντας την ομορφιά και την ένταση του surfing, η φωτογραφία του McGann ξεχώρισε ανάμεσα στους επίσης δυνατούς φιναλίστ. Η φωτογραφία έχει την τέλεια ισορροπία φωτός και σκιάς, με το βαθύ μπλε χρώμα του νερού να έρχεται σε αντίθεση με τον σκοτεινό ουρανό. Έχει επίσης τον σωστό συνδυασμό δημιουργικότητας, μοναδικότητας και σύνθεσης που ενθουσίασε τους κριτικούς. Δείτε παρακάτω μερικές από τις συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.