Χορευτές ποζάρουν με τα κατοικίδιά τους σε εντυπωσιακές εικόνες

-

Παιχνιδιάρικα σκυλάκια γίνονται το επίκεντρο παρέα με τους ιδιοκτήτες χορευτές τους, στο γοητευτικό φωτογραφικό project "Dancers & Dogs".

Η πρωτότυπη ιδέα των φωτογράφων Kelly Pratt Kreidich και Ian Kreidich, περιλαμβάνει πορτρέτα επαγγελματιών χορευτών μπαλέτου που χορεύουν με κάθε λογής σκυλάκια.

Κάθε εικόνα παρουσιάζει μια διαφορετική δυναμική μεταξύ των μικρών ζώων και των χορευτών. Ορισμένα σκυλιά αλληλεπιδρούν με τον καλλιτέχνη χορεύοντας στεκόμενα στα πίσω πόδια τους, ενώ άλλα προτιμούν να κοιτάζουν απλά με έκπληξη τη δύναμη και τη χάρη των ανθρώπων.

Οι χορευτές και οι σκύλοι ξεπέρασαν τους 100 από τότε που ξεκίνησε το project, τον Ιανουάριο του 2017. "Η ιδέα για το έργο ήταν πολύ τυχαία", λέει η Kelly Pratt Kreidich. "Πιστεύαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να συνδυάσουμε τις παρουσίες των διαφόρων φυλών σκυλιών, με τις όμορφες γραμμές των χορευτών. Θέλαμε πραγματικά να δοκιμάσουμε κάτι νέο".

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.