Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα τα πτηνά της Βόρειας Αμερικής

-
48

Οι νικητές των Βραβείων Φωτογραφίας Audubon 2019 δημιούργησαν εκπληκτικές εικόνες πτηνών που ξεχωρίζουν από όλες τις άλλες των 2.000 φωτογράφων της Βόρειας Αμερικής που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Σε μια συναρπαστική διαδικασία, τα Audubon Photography Awards πρόσθεσαν δύο νέα βραβεία εκτός από τους διαγωνισμούς στους τομείς Professional, Amateur και Youth.

Μεγάλη νικήτρια ήταν η ερασιτέχνης φωτογράφος Kathrin Swoboda, της οποίας η φωτογραφία ενός πτηνού με κόκκινα φτερά που τραγουδάει στο κρύο της Βιρτζίνια, την βοήθησε να κερδίσει το βραβείο των 5.000 δολαρίων. Η απίστευτη φωτογραφία της Swoboda δείχνει τις έντονες παρατηρητικές της ικανότητες, καθώς κατέλαβε τους "δακτυλίους καπνού" που δημιουργήθηκαν στον κρύο πρωινό αέρα. Μια ομάδα έξι κριτών αξιολόγησε το έργο με βάση την τεχνική του ποιότητα, την πρωτοτυπία και την καλλιτεχνική του αξία και το θεώρησε ως το πιο άξιο του πρώτου βραβείου. Δείτε παρακάτω περισσότερες εικόνες από τον διαγωνισμό.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.