Εικόνες φτιαγμένες από μια ολόκληρη βιβλιοθήκη

-

Τα βιβλία μπορούν να προκαλέσουν τη φαντασία μας με κάθε τρόπο. Ωστόσο ο 24χρονος James Trevino έχοντας τρομερή δημιουργικότητα χρησιμοποίησε τη συλλογή του από βιβλία εντελώς διαφορετικά. Μέσα από τη σελίδα του στο Instagram με τίτλο «bookstagrammer», κατάφερε να τραβήξει χιλιάδες οπαδούς με τις περίτεχνες δημιουργίες του. Κατασκεύασε σκηνικά με τον ίδιο και με βιβλία από τη βιβλιοθήκη του.

Η ιδέα ήρθε στο μυαλό του Trevino εντελώς ξαφνικά, με τις εικόνες που πλέον δημιουργεί να είναι άκρως εντυπωσιακές. Φυσικά είναι μεγάλος θαυμαστής των βιβλίων του, με τα αγαπημένα του να είναι «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος πρίγκηπας» της J.K. Rowling και το "The Silmarillion" του JRR Tolkien. Με 1.100 βιβλία στη συλλογή του οι ιδέες για νέα σκηνικά δεν τελειώνουν ποτέ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.