Ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς Βαμπίρ στην Αμερική του 1970

-
79

Το 1970, διαγωνισμοί που εξέλεγαν την Miss Βαμπίρ της Αμερικής πραγματοποιούνταν σε όλη τη χώρα. Τα "Miss American Vampire" της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες προκάλεσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι φωτογραφίες από τον διαγωνισμό της Νέας Υόρκης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πάρκο ψυχαγωγίας Palisades στο New Jersey τον Σεπτέμβριο του 1970, είναι περίεργα εντυπωσιακές.

Στόχος των διαγωνιζομένων ήταν να δημιουργήσουν την πιο φανταστική "εμφάνιση βαμπίρ" με το μακιγιάζ, τα ρούχα, τη γοητεία και τη σκηνική παρουσία τους. Νικήτρια του διαγωνισμού ήταν η Sacheen Littlefeather. Η Littlefeather απέκτησε μεγαλύτερη φήμη λίγα χρόνια αργότερα όταν εκπροσώπησε τον Μάρλον Μπράντο στα Βραβεία Όσκαρ του 1973. Ο Μπράντο είχε τότε απορρίψει το βραβείο Όσκαρ για την ταινία "Ο Νονός", σαν πράξη διαμαρτυρίας για την απεικόνιση των ντόπιων Αμερικανών.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.