Εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες μπάλες σε σχήμα... πλανήτη

-
47

Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι κομψά ενώ δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες ωστόσο δημιουργούν πρωτότυπα στολίδια που μπορούν να διακοσμήσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα των πιο τολμηρών. Κάποια από αυτά τα στολίδια είναι και αυτοί οι χειροποίητοι μικροί πλανήτες. Αυτές οι χριστουγεννιάτικες μπάλες σε σχήμα πλανητών από τον Kurt Adler είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Το σετ περιλαμβάνει εννέα χριστουγεννιάτικες μπάλες που αντιπροσωπεύουν κάθε πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και όλοι οι πλανήτες μπορούν να στολίσουν εντυπωσιακά ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι τιμές τους είναι ωστόσο τσουχτερές, καθώς το κάθε σετ με τις εννέα μπάλες κοστίζει 50 δολάρια.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.