Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα παγόβουνα της Γροιλανδίας

-
164

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι στη Γροιλανδία, ο φωτογράφος τοπίου Albert Dros είχε την ευκαιρία να κάνει βαρκάδα γύρω από τον κόλπο Disko. Αυτός βρίσκεται στη δυτική ακτή της χώρας και η περιοχή είναι γεμάτη με άγρια φύση όπως φώκιες και φάλαινες. Ανάμεσα στα παγωμένα νερά βρίσκονται διάσπαρτα παγόβουνα. Ενώ ο Dros ήταν στην περιοχή, είχε την ευκαιρία να βιώσει τη μεταβαλλόμενη δυναμική του περιβάλλοντος της Γροιλανδίας και να απαθανατίσει μερικές εκπληκτικές εικόνες.

Κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων φωτογραφίας, ο Dros μαγεύτηκε από το τοπίο και αξιοποίησε πλήρως τις δημιουργικές ευκαιρίες που προσφέρουν τα παγόβουνα. Με τη φωτογράφηση τους σε διαφορετικούς τύπους φωτός, αυτά αλλάζουν δραματικά και μετακινούνται από το παγερό στο θερμό φως.

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.