Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα θερμοκήπια LED της Ολλανδίας

-

Ο Γερμανός φωτογράφος αεροφωτογραφίας Tom Hegen έχει αφιερώσει την τέχνη του στην εξερεύνηση των επιπτώσεων που έχει ο άνθρωπος στον φυσικό κόσμο. Για καλύτερα ή χειρότερα, το έργο του δείχνει πώς διαμορφώσαμε το περιβάλλον και κάναμε αλλαγές που είναι συχνά ανεπανόρθωτες.

Το τελευταίο του ταξίδι στον ουρανό είχε ως φωτογραφικούς πρωταγωνιστές τα θερμοκήπια LED της Ολλανδίας, τα οποία επέτρεψαν στις Κάτω Χώρες να παραμείνουν μια τρομερή δύναμη στην παραγωγή και την εξαγωγή τροφίμων.

Φωτογράφοντας αυτούς τους λαμπερούς γίγαντες, ο Hegen δείχνει την ομορφιά και το μυστήριο αυτής της τεχνολογίας. Όπως μας υπενθυμίζει, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν από πού προέρχονται τα τρόφιμά τους ή δεν αναλογίζονται γιατί είναι σε θέση να τρώνε φράουλες όλο το χρόνο.

Μέσα από αυτές τις αεροφωτογραφίες, ο Hegen αποκαλύπτει ένα μυστικό που έχει τεράστιο αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος τρέφεται.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.