Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πάρκο Yosemite των ΗΠΑ

-

Δεν υπάρχει ίσως κανένας άλλος φωτογράφος που βοήθησε να διαμορφωθεί η παρουσία του αμερικανικού τοπίου περισσότερο από τον Ansel Adams. Η ασπρόμαυρη απεικόνιση του της Αμερικανικής Δύσης είναι θρυλική, δείχνοντας την μεγαλειότητα του συγκεκριμένου περιβάλλοντος.

Συνώνυμο με τον Adams είναι το Yosemite. Εκεί ήταν που του δόθηκε η πρώτη κάμερα ως αγόρι ηλικίας 14 ετών και ήταν το Yosemite που ενέπνευσε μερικές από τις πιο αξέχαστες φωτογραφίες του. Το Yosemite του Ansel Adams είναι μια νέα φωτογραφική συλλογή που εκθειάζει το εντυπωσιακό τοπίο.

Το βιβλίο επικεντρώνεται στις φωτογραφίες του Adams από το χαρτοφυλάκιό του Yosemite Special Edition Prints. Από το Bride Veil Falls στους βράχους του Half Dome, τα φυσικά μνημεία που αποθανατίζονται από τον Adams παρέμειναν ανεξήτηλα χάρη στο έργο του.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.