Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στην Νότια Κορέα

-
GWANGJU, SOUTH KOREA - JULY 13: Evangelia Platanioti of Greece competes in the Solo Technical Final on day two of the Gwangju 2019 FINA World Championships at Yeomju Gymnasium on July 13, 2019 in Gwangju, South Korea. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Στο Γκουανγκγού της Νότιας Κορέας διεξάγεται αυτές τις μέρες το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου για το 2019. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει έξι κατηγορίες αθλημάτων, όπως οι καταδύσεις, η κολύμβηση, η υδατοσφαίριση και η καλλιτεχνική κολύμβηση (αλλιώς γνωστή ως συγχρονισμένη κολύμβηση).

Οι φωτογράφοι βρίσκονται εκεί και αιχμαλωτίζουν όλη την υδρόβια δράση, με τις φωτογραφίες των γεγονότων καλλιτεχνικής κολύμβησης να κλέβουν την παράσταση. Δείτε παρακάτω μερικές από τις σκηνές τόσο πάνω όσο και κάτω από το νερό, από τις παραστάσεις των εθνικών ομάδων συγχρονισμένης κολύμβησης.

Πηγή: theatlantic.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.