Εντυπωσιακές φωτογραφίες δράσης από τον διαγωνισμό του Red Bull

-

Κάθε τρία χρόνια, ο διαγωνισμός Red Bull Illume προβάλλει τις συγκλονιστικότερες εικόνες όσον αφορά τον αθλητισμό και τη φωτογραφία δράσης.

Οι νικήτριες εικόνες του 2019 δεν απογοήτευσαν για ακόμα μια φορά. Οι δυναμικές συνθέσεις αποτυπώνουν εκπληκτικές σκηνές που συμπληρώνονται από ατρόμητους αθλητές πλαισιωμένους από φωτογράφους με έντονη την αίσθηση της περιπέτειας και της δράσης.

Οι πράξεις που εκτελούν αυτοί οι ποδηλάτες, οι surfers και οι skaters φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακές όταν πλαισιώνονται από καπνό ή αποτυπώνονται με μια διαφορετική οπτική.

Χιλιάδες φωτογράφοι από όλο τον κόσμο υπέβαλαν 59.551 εικόνες, πράγμα που σήμαινε ότι το πάνελ των 50 κριτών είχε αρκετή δουλειά. Επιλέχθηκαν μόλλις 60 φιναλίστ, 11 νικητές κατηγορίας και ένας συνολικός νικητής.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.