Εντυπωσιακές φωτογραφίες με πρωταγωνιστή το φως και το χειμερινό τοπίο

-

Ο Γερμανός φωτογράφος Frank Stelges πέρασε 10 χρόνια ταξιδεύοντας στον κόσμο πριν εγκατασταθεί στην Αλάσκα. Εκεί, άνοιξε μια σχολή φωτογραφίας με τη σύζυγό του, όπου επικεντρώνεται στην άγρια φύση, τη νυχτερινή φωτογραφία και τη φωτογραφική απεικόνιση του Βόρειου Σέλας.

Σε μια πρόσφατη εξόρμησή του με την ομάδα του, λόγω της μη δράσης στον νυχτερινό ουρανό, τον έβαλε σε θέση να πειραματιστεί με κάτι νέο και απροσδόκητο. Αυτή η περίπτωση οδήγησε στη δημιουργία αξέχαστων εικόνων με πρωταγωνιστές το κινούμενο φως και το παγωμένο τοπίο.

Όποτε ο Stelges βγαίνει έξω με την ομάδα του, έχει πάντοτε ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που τα φώτα του ουρανού δεν είναι πολύ ορατά. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει διάφορα κόλπα, ώστε η ομάδα να πειραματιστεί με τις τεχνικές που είχε μάθει στην τάξη. Το συγκεκριμένο βράδυ, ένας φίλος του Stelges, ο φωτογράφος Tobias Gelston, έφερε μερικά εργαλεία και άφησε τους σπινθήρες να χορέψουν στον έναστρο ουρανό.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.