Εντυπωσιακές λεπτομέρειες από την εκτόξευση ενός πυραύλου

-

Για τους περισσότερους, η ευκαιρία να δουν μια εκτόξευση πυραύλου αποτελεί εμπειρία ζωής. Αλλά για τον John Kraus, ο οποίος μεγάλωσε στην «Ακτή του Διαστήματος» της Φλόριντα, είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο.

Έτσι, όταν άρχισε να ασχολείται με τη φωτογραφία το 2015, η διαστημική πτήση δεν μπορούσε να μην συμπεριληφθεί στο έργο του. Μετά την παρατήρηση μερικών εκτοξεύσεων, το χόμπι του μεταμορφώθηκε σε μια καριέρα πλήρους απασχόλησης που του επέτρεψε να μοιραστεί με το κοινό το πάθος του για διαστημική πτήση.

Πρόσφατα, ο ίδιος σε μια επίσκεψη στην πτήση Wallops της NASA στη Βιρτζίνια, κάλυψε την εκτόξευση του πυραύλου Antares.

Το Antares έφυγε από τη Γη για πρώτη φορά το 2013 και ολοκλήρωσε δέκα επιτυχημένες εκτοξεύσεις, συμπεριλαμβανομένης εκείνης που ο Kraus φωτογράφησε στις 2 Νοεμβρίου 2019. Οπλισμένο με φορτίο άνω των 8 τόνων, η εκτόξευση του Antares ήταν ένα θέαμα που άξιζε να δει κανείς.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.