Εντυπωσιακές συνθέσεις φωτογραφιών που παρουσιάζουν έναν άλλο κόσμο

-

Όταν ο Hansruedi Ramsauer άφησε πίσω του μια 20ετή σταδιοδρομία στον χώρο του χρηματιστηρίου για να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων, δεν θα μπορούσε να φανταστεί που θα τον οδηγούσε αυτή  η απόφαση.

Αφού έγινε ειδικός στην επεξεργασία εικόνων μέσω του Photoshop, άφησε τη δημιουργικότητά του να αναλάβει και έγινε ψηφιακός καλλιτέχνης με μεγάλο κοινό στο Instagram. Είναι ειδικός στην δημιουργία εικόνων που παρουσιάζουν σουρεαλιστικές συνθέσεις, συνδυάζουν τους ανθρώπους και τη φύση. Ο τρόπος που στήνει της φωτογραφίες του είναι μελετημένος και γεμάτος λεπτομέρεια.

Αρχικά, ο Ramsauer εμπνεύστηκε από τις εικόνες που έβλεπε στο ίντερνετ. Αυτό τον οδήγησε στον πειραματισμό και τελικά στη δημιουργία μοναδικών συνθέσεων από τις εικόνες που απαθανατίζει.

Στην πραγματικότητα, ενώ μερικές φορές έχει μια συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό του και αναζητά φωτογραφίες για να της δώσει υπόσταση, συχνά η φαντασία του τον οδηγεί σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. "Μου αρέσει να κοιτάζω τις φωτογραφίες και να φαντάζομαι τι θα μπορούσα να κάνω μαζί τους", λέει ο ίδιος. Δείτε παρακάτω μερικές από τις εντυπωσιακές εικόνες του.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.