Έργα τέχνης φτιαγμένα από σταγόνες νερού

-

Η μακροφωτογραφία είναι κάτι περισσότερο από απλές κοντινές εικόνες.Η τεχνική αυτή προσφέρει μια νέα προοπτική στον κόσμο, αποκαλύπτοντας τις μικροσκοπικές και συχνά τις λεπτομέρειες που παραβλέπουμε εμείς αλλά και ένας έμπειρος φωτογράφος. Ο Καναδός φωτογράφος Don Komarechka εξερευνά τη φύση μέσω του φακού μακρομετρικής κάμερας, αποκαλύπτοντας τα σταγονίδια νερού ως έργα τέχνης. "Όλες αυτές οι εικόνες είναι σαν μικρά γλυπτά", αναφέρει ο ίδιος για τις λήψεις του.

Κάθε εικόνα από τη σειρά του Komarechka δείχνει μερικές σταγόνες νερού ανάμεσα σε πέταλα και λουλούδια. Μέσω πειραματισμού με την προοπτική, οι εκπληκτικές φωτογραφίες του φωτογράφου αποκαλύπτουν πώς αντανακλώνται τα λουλούδια στην επιφάνεια των σταγονιδίων. Αν και υγρη, κάθε σταγόνα μοιάζει με ένα φλοράλ σχέδιο.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.