Φωτογραφίες από αλεπούδες που απολαμβάνουν το χειμερινό τοπίο

-
501

Η Oλλανδή φωτογράφος Roeselien Raimond φέρνει τη χαρά και τη ζεστασιά στους ανθρώπους με τις παραμυθένιες φωτογραφίες των άγριων αλεπούδων για πάνω από 8 χρόνια. Κοιτάζοντας τη συλλογή της με φωτογραφίες από αλεπούδες αποτελεί μια πραγματικά μαγευτική και χαλαρωτική εμπειρία, καθώς η Roeselien απαθανατίζει αυτά τα μαγευτικά πλάσματα όσο αυτά ευχαριστιούνται μια βόλτα στο χιόνι.

Η φιλία της με τις αλεπούδες ξεκίνησε τυχαία, ενώ βασικός της στόχος είναι να παρουσιάσει μια άλλη οπτική για τις αλεπούδες, πέρα από τις λαϊκές παραδόσεις που τις περιγράφουν ως πονηρές. "Αυτές είναι φωτογραφίες από 8 διαφορετικές αλεπούδες. Τις περισσότερες από αυτές τις παρακολουθώ εδώ και χρόνια. Κάθε αλεπού έχει τη δική της ιστορία και είναι ιδιαίτερη για μένα με τον δικό της τρόπο", δηλώνει η Roeselien όταν την ρωτούν για τις δημιουργίες της.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.