Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή

-
322

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος άγριας φύσης Steve Biro απαθανατίζει πτηνά τα τελευταία 10 χρόνια. Ωθούμενος από την αγάπη του για το ύπαιθρο, ο Biro ξοδεύει ώρες κάθε εβδομάδα προσπαθώντας να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία. Σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στην Καναδική Conservancy Raptor στο Οντάριο, μια συνάντησή του με έναν μεγάλο αετό οδήγησε σε μια φωτογραφία που προκαλεί δέος.

Η εκπληκτική φωτογραφία του αετού, που γλιστράει πάνω από το νερό με τα φτερά του να ανοίγουν διάπλατα, πάει σε άλλο επίπεδο την έννοια της συμμετρικής σύνθεσης. Ενώ ο αετός κοιτάζει αποσβολωμένος τη φωτογραφική μηχανή, ολόκληρο το σώμα του αντανακλάται στα ήρεμα νερά κάτω από αυτόν. Οι άκρες των φτερών του αγγίζουν την επιφάνεια, κάνοντας μια πλήρης ανάκλαση. Δείτε παρακάτω και άλλες φωτογραφίες του ταλαντούχου καλλιτέχνη.

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.