Φωτογράφος αφιερώνει τη ζωή του στα πορτρέτα ερπετών

-
44

Τα τελευταία 27 χρόνια, ο φημισμένος φωτογράφος ερπετών και αμφίβιων Matthijs Kuijpers ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να απαθανατίσει τα πιο σπάνια και πιο παράξενα είδη στη Γη. Τα πολύχρωμα, και συχνά απειλούμενα, ζώα είναι εντυπωσιακά όμορφα και ο Kuijpers συλλαμβάνει τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά μέσα από τα απίστευτα πορτρέτα του. Το project του με τίτλο "Cold Instict" είναι το αποκορύφωμα της καριέρας του, με τον Kuijpers να σπρώχνει τον εαυτό του στα άκρα για να τραβήξει τις φωτογραφίες του.

Παθιασμένος με τα ψυχρόαιμα ζώα από την παιδική ηλικία, ο Kuijpers έχει πλέον φωτογραφίσει περισσότερα από 1.500 είδη. Βρίσκεται συνεχώς στην αναζήτηση νέων και ενδιαφερόντων ερπετών και αμφιβίων για τις φωτογραφίες του, οδηγούμενος από το γεγονός ότι κάθε χρόνο περίπου 18.000 νέα είδη ανακαλύπτονται.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.