Φωτογράφος απαθανατίζει πουλιά στο στούντιο της.. πίσω αυλής του

-
49

Ο βρετανός φωτογράφος τέχνης David Travis τραβάει μερικές από τις πιο θεαματικές φωτογραφίες όσον αφορά τα πουλιά κήπου. Ως εξειδικευμένος φωτογράφος, ο οποίος απαθανατίζει τοπία, πορτραίτα και ασχολείται με τη φωτογραφία δρόμου και τη φωτογραφία ταξιδιού, ο Travis δεν θεωρούσε τον εαυτό του πολύ φωτογράφο της άγριας φύσης. Όλα αυτά άλλαξαν, ωστόσο, μετά την ένταξή του σε μια τοπική λέσχη φωτογραφίας.

Όταν μια από τις πρώτες του φωτογραφίες ενός πουλιού στην αυλή του θεωρήθηκε ότι ήταν πολύ μολυσμένη από ανθρώπινα στοιχεία, ο ίδιος ανέλαβε την πρόκληση να βελτιώσει το έργο του. Έτσι, άρχισε να κατασκευάζει μικρά σύνολα για να προσελκύσει πουλιά. Μετά από πολλές δοκιμές και σφάλματα, ο Travis κατάφερε να παράγει όλο και πιο πολύπλοκες εικόνες πουλιών που φαινομενικά βρίσκονται στον φυσικό τους βιότοπο. Στην πραγματικότητα, είναι ένα απλό σκηνικό που έχει στήσει ο ίδιος για να φαίνεται στις φωτογραφίες του ότι τα πουλιά βρίσκονται στο φυσικό του χώρο.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.