Φωτογράφος δημιουργεί απόκοσμες εικόνες με πρωταγωνιστή το φως

-
118

Ο φωτογράφος Reuben Wu είναι γνωστός για τις εικόνες καλλιτεχνικού τοπίου, τις οποίες δημιουργεί με τη χρήση φακών LED προσαρτημένων σε ένα drone. Με τη λήψη φωτογραφιών μεγάλης έκθεσης, ο Wu είναι σε θέση να έχει τον πλήρη έλεγχο του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το φως μέσα στο περιβάλλον.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του, χρησιμοποίεισαι ακόμα και φωτεινή ζωγραφική για ακόμα πιο σουρεαλιστικό αποτέλεσμα. Έτσι, ταξίδεψε στη Βολιβία και έφτασε ψηλά στις Άνδεις για να επισκεφτεί τη μεγαλύτερη πεδιαάδα με αλάτι στον κόσμο με όνομα Flat-Salar de Uyuni. Οι φωτογραφίες που προκύπτουν συνδυάζουν όλες τις στυλιστικές εξελίξεις του Wu σε ένα εκπληκτικό βιβλίο.

Σε μερικές εικόνες, ο Wu επικεντρώνεται αποκλειστικά στο τοπίο και διατηρεί την ανοιχτή πηγή του φωτός αόρατη. Ωστόσο, μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εφέ έρχονται όταν ο Wu δημιουργεί τα "αερογλυφικά" του. Στις φωτογραφίες αυτές, πρωταγωνιστής είναι το ίδιο το φως. Τοποθετώντας αυτά τα ζωγραφισμένα, γεωμετρικά σχήματα στο εκτεταμένο τοπίο, ο Wu δημιουργεί έναν αέρα μυστηρίου και θαύματος.