Φωτογράφος δημιουργεί εικόνες μεγάλων πόλεων λουσμένων στο φως

-
59

Ο Γάλλος φωτογράφος Adrien Le Falher συνδυάζει σχολαστικούς σχεδιασμούς με ένα ποιητικό όραμα για το αστικό περιβάλλον στα καταπράσινα αστικά τοπία του. Από το Παρίσι έως το Penang, οι φωτογραφίες του είναι οπτικά ημερολόγια που τον βοηθούν να μοιράζεται τον κόσμο που βλέπει. Ο Le Falher είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένος στη χρήση του φωτός, είτε πρόκειται να δημιουργήσει αντιθέσεις στις φωτογραφίες του ή να επιτρέψει στις ακτίνες του ήλιου να ρίξουν μια ζεστή λάμψη στην αρχιτεκτονική της πόλης.

Ενώ το φως είναι ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό στο έργο πολλών φωτογράφων, με τον Le Falher είναι αδύνατο να μην παρατηρήσουμε πόσο πολύ χρησιμοποιεί το φως για να δημιουργήσει την αφήγηση των φωτογραφιών του. Η αποτελεσματική χρήση του φωτός έχει γίνει υπογραφή των φωτογραφιών του.

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.