Φυσικά τοπία απογειώνονται μέσα από το πολύχρωμο φως

-

Ο Luke Rasmussen, γνωστός και με το ψευδόνυμο PhLuke Photos, έχει δύο πάθη: την αναρρίχηση και την φωτογραφία. Αν και αρχικά κράτησε αυτά τα δύο χόμπι χωριστά, αποφάσισε τελικά να συνδυάσει τα δύο αυτά πεδία με έναν θεαματικό τρόπο. Ο Rasmussen παράγει εικόνες μεγάλης έκθεσης που προβάλλουν την ομορφιά των φυσικών τοπίων σε συνδυασμό με πολύχρωμα φώτα.

Περιγράφοντας τη φωτογραφία του ως έναν τρόπο να δείξει "την κίνηση της ανάβασης", οι κινήσεις του Rasmussen εμφανίζονται μέσα από πολύχρωμες, περίπλοκες διαδρομές φωτός που διασχίζουν τις επιφάνειες των τεράστιων βράχων που βρίσκονται στα περίχωρα του Λας Βέγκας. Για να γίνει αυτό δυνατό, αναρριχεί με φωτισμό LED συνδεδεμένο στο σώμα του. Τα γεωμετρικά μοτίβα που παράγονται είναι ένα ασυνήθιστο σκηνικό και αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης προσπάθειάς του να καταγράψει το χρόνο της αναρρίχησης μέσα σε ένα μόνο φωτογραφικό καρέ.

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.