Η ατμοσφαιρική νυχτερινή ζωή του Τόκιο

-

Ο φωτογράφος Hosokawa Ryohei, που εδρεύει στο Τόκιο, συλλαμβάνει δημιουργικά την οπτικά ενεργητική νυχτερινή ζωή της ιαπωνικής πρωτεύουσας με την κάμερά του. Οι ηλεκτρικές νυχτερινές του στιγμές δίνουν μια ματιά στην αστική ζούγκλα και στους ανθρώπους που ζουν εκεί μέσα από ειλικρινή στιγμιότυπα και εικόνες μεγάλης έκθεσης.

Οι βροχερές νύχτες φωτίζονται από σήματα νέον και οι πολυάσχολες διασταυρώσεις των δρόμων γεμίζουν φώτα από τα φανάρια των οχημάτων. Κάθε ατμοσφαιρική εικόνα προβάλλει τη ζωντανή ενέργεια και τη συνεχή κίνηση του Τόκιο. Παίζοντας με την προοπτική, το φως και τις αντανακλάσεις, ο Ryohei χρησιμοποιεί συχνά τους δρόμους και τις λακκούβες ως μέρος των συνθέσεών του, δείχνοντας πώς τα κτίρια και τα φώτα αντικατοπτρίζονται στις υγρές επιφάνειες τους.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.