Η φυσική ομορφιά της Νορβηγίας εντυπωσιάζει

-
144

Μέσα στον χρόνο, οι ταξιδιωτικοί φωτογράφοι έχουν αποδείξει ότι κανένα σημείο δεν είναι τόσο μαγικό όσο το σκανδιναβικό τοπίο. Είτε φωτίζεται από τα βόρεια φώτα είτε φωτογραφίζεται στον μεσημεριανό ήλιο, το ονειρικό τοπίο της περιοχής είναι πάντα ένα ιδανικό θέμα για φωτογράφιση. Ένα άτομο που ελκύεται ιδιαίτερα σε αυτό το μαγευτικό περιβάλλον είναι ο Even Tryggstrand, ένας φωτογράφος του οποίου το έργο συνδέεται με τη φυσική ομορφιά της Νορβηγίας.

"Γεννημένος κάτω από τα βόρεια φώτα" και με έδρα το Tromsø, ο Tryggstrand έχει ισχυρή σύνδεση με τη Νορβηγία. Ο θαυμασμός του για τον Αρκτικό Κύκλο και τις γύρω περιοχές είναι εμφανής στις φωτογραφίες του, οι οποίες παρουσιάζουν μια σειρά εκτάσεων που περιλαμβάνουν χιονισμένα βουνά και κρυστάλλινα νερά μέχρι και αστραφτερά αστέρια και αύρες.

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.