Η ιδιαίτερη ομορφιά των κατοίκων από τα βάθη της Ινδίας

-
2269

Η συνάντηση με ανθρώπους από διαφορετικά πολιτιστικά περιβάλλοντα και η κατανόηση της διαφορετικότητας διευρύνει τους ορίζοντές του ατόμου. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούμε να σφίξουμε τα χέρια με ένα άτομο από ένα μακρινό μέρος δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μάθουμε περισσότερο για αυτό. Εδώ έρχονται οι φωτογραφίες της Magdalena Bagrianow για να μας συστήσουν ανθρώπους από τα βάθη της Ινδίας.

Η Πολωνέζα φωτογράφος μένει στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει ταξιδέψει στην Ινδία με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι της, απαθανατίζοντας πορτρέτα των ντόπιων. Οι φωτογραφίες είναι τόσο έντονες που μπορείτε να αισθανθείτε σχεδόν τα συναισθήματα τους.  Αν και η πληθυσμιακή ανάπτυξη της Ινδίας μειώνεται σταθερά από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, η χώρα εξακολουθεί να κατατάσσεται ως η δεύτερη πιο κατοικημένη στον κόσμο. Τα 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι που ζουν εκεί αντιστοιχούν σε περίπου 17,5% του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.