Η μαγευτική ομορφιά της νυχτερινής Βενετίας

-

Κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στη Βενετία, ο φωτογράφος Thibaud Poirier ερωτεύτηκε την ηρεμία της πόλης το βράδυ. Ανάμεσα από τα κανάλια της Βενετίας και τα ήσυχα σοκάκια, ο Poirier χρησιμοποίησε τις δεξιότητές του στην αρχιτεκτονική και αστική φωτογραφία για να δημιουργήσει μια αξέχαστη σειρά εικόνων. Μέσα από τα μάτια του, βλέπουμε μια Βενετία που είναι ήρεμη και απομακρυσμένη από την τουριστική κίνηση και τη φασαρία που συχνά ορίζει αυτή την πόλη.

Αναμειγνύοντας συμμετρικές και ασύμμετρες συνθέσεις, ο Poirier παίζει με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Βενετίας και προσφέρει μια γραφική θέα της. Οι εικόνες επιτρέπουν στους θεατές να θαυμάσουν τη μαγεία αυτής της πόλης που είναι χτισμένη πάνω στο νερό. Οι γέφυρες αντανακλούν στα δροσερά νερά των καναλιών, μαζί με τα θαύματα της αρχιτεκτονικής και το γυψομάρμαρο.

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.