Η ομορφιά της φύσης μέσα από πολύχρωμα καρέ

-

Ο φωτογράφος Aaron Reed μοιράζεται την αγάπη του για τη φύση μέσα από εντυπωσιακές εικόνες τοπίου. Ως κάτοικος του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, εστιάζει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του στο εύκρατο έδαφος και καταγράφει σκηνές από πετρώματα, μεγάλα δάση και μνημειώδη βουνά.

Κάθε σύνθεση είναι μια γιορτή με πρωταγωνιστή το φυσικό φως και το χρώμα. Όλα αυτά μαζί του προσφέρουν μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης.

Ο Reed βλέπει το έργο του ως έναν ιδιαίτερο τρόπο να μεταφέρει και να παρουσιάσει τις εμπειρίες του σε άλλους. "Κατά τη γνώμη μου, το δώρο μιας συλλαμβανόμενης και στη συνέχεια μοιρασμένης μνήμης που βρέθηκε σε μια φωτογραφία έχει βαθιά αξία και σημασία", λέει ο ίδιος.

"Έτσι επιτρέπεται στον καθένα από εμάς να γνωρίσουμε τη χαρά, τον πόνο και τις εμπειρίες ζωής των άλλων". Μέσω των φωτογραφιών του, ελπίζει να δείξει στον θεατή τον φυσικό κόσμο με νέους τρόπους και να προκαλέσει την ίδια χαρά που βρίσκει όταν χρησιμοποιεί τη φωτογραφική μηχανή του.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.