Μέσα στο πολυτελές αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης

-

Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι τα αεροδρόμια είναι ίσως το πιο αγχωτικό μέρος οποιουδήποτε ταξιδιού. Ωστόσο, υπάρχει ένα αεροδρόμιο που εγγυημένα είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο.

Το αεροδρόμιο Singapore Changi κέρδισε για έκτη φορά το ετήσιο βραβείο «Καλύτερου Αεροδρομίου του κόσμου». Το αεροδρόμιο Changi κέρδισε το βραβείο για τις εκθαμβωτικές του ανέσεις, όπως οι κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλουν τις πιο επιτυχημένες νέες κυκλοφορίες σε ταινίες δωρεάν. Για εκείνους που θα ήθελαν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους νωρίς ή να κάνουν ένα ταξίδι εργασίας πιο χαλαρωτικό, υπάρχει μια πισίνα στον τελευταίο όροφο με τζακούζι και μπαρ. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, το αεροδρόμιο είναι γεμάτο με κήπους που περιλαμβάνουν ηλίανθους, πεταλούδες, ορχιδέες, κάκτους και μια λίμνη Koi. Οι λάτρεις της διασκέδασης μπορούν να απολαύσουν παιδικές χαρές και άλλες εντυπωσιακές εγκαταστάσεις.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.