Μια λευκή μπάλα του γκολφ μπορεί να κρύβει χρωματιστές εκπλήξεις

-
47

Μια συνηθισμένη λευκή μπάλα του γκολφ δεν κινεί την περιέργεια κανενός, αλλά μπορεί να εκπλαγεί αν την κόψει στη μέση. Τότε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φανερωθεί μπροστά στα μάτι του ένα ολόκληρο φάσμα χρωμάτων και σχεδίων. Η σειρά φωτογράφων του James Friedman με τίτλο "Interior Design", αποκαλύπτει τους απροσδόκητους εσωτερικούς χώρους αυτών των σπασμένων και τεμαχισμένων σφαιρών.

Ο Friedman δεν παίζει γκολφ, αλλά βρισκόταν σε μια εμπορική έκθεση εξοπλισμού γκολφ όπου είδε για πρώτη φορά μια μπάλα γκολφ κομμένη στα δύο. Ο ταλαντούχος φωτογράφος άρχισε να εξερευνά το εσωτερικό από άλλες μπάλες και σύντομα ανακάλυψε την ποικιλία των υφών και των αποχρώσεων που κρύβουν μέσα τους. Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τη σειρά του Friedman.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.