Μια τίγρη Βεγγάλης απαθανατίζεται μπροστά από αρχαία ερείπια στην Ινδία

-

Πολλοί φωτογράφοι έχουν μια λίστα από σκηνές που ονειρεύονται να απαθανατίσουν. Για τον Ινδό φωτογράφο Nitish Madan, αυτό το όνειρο πρόσφατα έγινε πραγματικότητα κατά τη διάρκεια ενός πρωινού του Δεκεμβρίου στο Ranthambore National Park στη βορειοδυτική Ινδία.

Αυτό το πρώην κυνηγετικό έδαφος των Maharajas είναι πλέον ένα τεράστιο κέντρο συντήρησης τίγρεων, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα μέρη για να τις φωτογραφίσει κανείς.

Ο Madan είναι ένας φωτογράφος άγριας φύσης που είναι βαθιά αφοσιωμένος σε αυτό και κάνει τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι τα ζώα γίνονται σεβαστά καθώς οδηγεί τους επισκέπτες σε περιηγήσεις φωτογραφίας μέσω των εθνικών πάρκων της Ινδίας.

"Έχω μια παράξενη σχέση μαζί τους", λέει ο ίδιος. «Μου δίνουν τη δύναμη να προχωρήσω. Όταν βλέπω μια τίγρη, απλά δεν μπορώ να μη την φωτογραφίσω. Σου δίνουν μια αίσθηση αθωότητας και μεγαλειότητας".

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.