Οι νικητές του διαγωνισμού υποθαλάσσιας φωτογραφίες εντυπωσιάζουν με τις εικόνες τους

-

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, κορυφαίοι φωτογράφοι της υποθαλάσσιας ζωής από όλο τον κόσμο υπέβαλαν την πιο εντυπωσιακή δουλειά τους στον διαγωνισμό Ocean Art Underwater Photography.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Οδηγό Υποβρύχιας Φωτογραφίας και απονέμει στους νικητές πάνω από 85.000 δολάρια σε βραβεία.

Στις 16 κατηγορίες εμφανίστηκαν φέτος δύο νέα τμήματα για τη συντήρηση της φύσης και την κατάδυση Blackwater, γεγονός που καθιστά το πεδίο εργασίας ακόμη πιο πλούσιο. Με χιλιάδες συμμετοχές από 78 διαφορετικές χώρες, οι κριτές είχαν το δύσκολο έργο να επιλέξουν τους νικητές.

Για όσους γνωρίζουν την υποβρύχια φωτογραφία, ο κορυφαίος φωτογράφος που κέρδισε το βραβείο έχει οικείο όνομα. Πρόκειται για τον Greg Lecoeur. Ο Γάλλος φωτογράφος είναι γνωστός για τις βραβευμένες εικόνες του και την αφοσίωσή του στην προβολή της ζωής στον ωκεανό.

Η εικόνα του με πρωταγωνιστή μια φώκια που τρέφεται με καβούρια στα κρύα νερά της Ανταρκτική πήρε το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας. Δείτε παρακάτω περισσότερες συμμετοχές από τον εντυπωσιακό διαγωνισμό.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.